Cel mai probabil moment pentru listarea actiunilor detinute de stat la RomTelecom, evaluate la circa un miliard de euro, ar putea fi anul 2007, dar nu este exclusa varianta ca operatiunea sa aiba loc pana la finele acestui an, a declarat, ieri, mini
Cel mai probabil moment pentru listarea actiunilor detinute de stat la RomTelecom, evaluate la circa un miliard de euro, ar putea fi anul 2007, dar nu este exclusa varianta ca operatiunea sa aiba loc pana la finele acestui an, a declarat, ieri, ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Zsolt Nagy. Anuntul a fost facut in cadrul ceremoniei de semnare, de catre MCTI si Credit Suisse First Boston si IEBA, a contractului de consultanta pentru vanzarea pe piata de capital a pachetului de actiuni detinut la RomTelecom.

„Este clar ca termenul avansat initial, luna septembrie sau octombrie, nu poate fi unul realist. Procesul de verificare a companiei RomTelecom va necesita o perioada de timp, primele concluzii urmand sa ne fie prezentate peste cateva luni. In baza acestor prime concluzii vom stabili momentul cel mai probabil al listarii“, a spus Zsolt Nagy.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.