PNL nu va face nici cel mai mic gest de rupere sau de tradare a Aliantei si spera ca nici PD sa nu recurga la un astfel de gest, a declarat, ieri, agentiei Mediafax, premierul Tariceanu, lansand un mesaj catre democrati pentru stabilitate politica.

PNL nu va face nici cel mai mic gest de rupere sau de tradare a Aliantei si spera ca nici PD sa nu recurga la un astfel de gest, a declarat, ieri, agentiei Mediafax, premierul Tariceanu, lansand un mesaj catre democrati pentru stabilitate politica. „Mesajul meu e foarte clar catre colegii din PD: nu PNL va fi acela care va face cel mai mic gest de rupere a Aliantei“, a spus Tariceanu.

Concurenta pentru imagine
El a aratat ca functionarea Aliantei este perturbata uneori de declaratii contradictorii sau de concurenta pentru imagine si a amintit ca nivelul calitatii vietii dupa aderarea Romaniei la UE va depinde de modul in care autoritatile vor colabora pentru a elabora proiecte viabile de modernizare a infrastructurii in diferite domenii, finantate prin fonduri europene. Premierul a aratat, totodata, ca evolutia pozitiva a economiei si interesul investitorilor din ultima perioada pentru mediul de afaceri romanesc se bazeaza pe stabilitate politica.

Fara Cancelarie


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.