Iata-ne ajunsI si la Baile Herculane! Suntem bombardati inca din prima clipa cu informatii dintre cele mai interesante despre istoria locului (care incepe dinaintea erei noastre), dar mai ales despre varietatea de afectiuni ce se pot trata cu ajutoru
Iata-ne ajunsI si la Baile Herculane! Suntem bombardati inca din prima clipa cu informatii dintre cele mai interesante despre istoria locului (care incepe dinaintea erei noastre), dar mai ales despre varietatea de afectiuni ce se pot trata cu ajutorul miraculoaselor ape termo-minerale de aici.
"Tinerete fara batranete si viata fara de boala" aceasta este deviza administratorilor statiunii, detinuta in prezent de societatea Hercules SA, membra a Argirom Group International. Directorul general al societatii, Laurentiu Parghel, ne-a explicat care ar fi principalele repere pentru cei care vin prima oara la Herculane. Fiecare hotel are cate o baza proprie de tratament, unde apele sulfuroase si aerul cu cea mai puternica ionizare negativa sunt folosite ca arme impotriva unor boli ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos, ale aparatului respirator. Nu in ultimul rand, sunt tratabile afectiunile ginecologice, oculare si digestive sau sindromul supraponderal.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.