Disputata pe parcursul a trei zile, etapa a 2-a din Liga I, in care gazdele s-au impus in sapte din cele noua partide, inscriind 17 si primind doar 8 goluri. Au facut exceptie victoriile in deplasare obtinute de Poli Timisoara cu 2-0 la FC Arges si U
Disputata pe parcursul a trei zile, etapa a 2-a din Liga I, in care gazdele s-au impus in sapte din cele noua partide, inscriind 17 si primind doar 8 goluri. Au facut exceptie victoriile in deplasare obtinute de Poli Timisoara cu 2-0 la FC Arges si UTA care a castigat "batalia de la Vaslui" cu 5-2, unde Mara a inscris 3 goluri. Vremea instabila a determinat amanarea jocului de la Bistrita, cu o jumatatea de ora, a intalnirii dintre Gloria si FC National, 2-0. La Constanta, galatenii nu au avut "spor", Farul - Otelul 3-1, remarcandu-l din nou pe Decebal Ghiara cu un gol antologic de la 26 metri. Argesenii, jucand pe teren propriu a trebuit sa se recunoasca invinsi de catre Poli Timisoara cu 2-0 prin golurile lui Izvoreanu si Grigorie. O nota aparte pentru UTA, revelatia etapei a 2-a care areusit in deplasare un scor de 5-2 administrat formatiei FC Vaslui. Rapid nu s-a simtit prea bine pe terenul Astra, a inscris un gol chiar in minutul 3 de catre blondul australian si doar atat, in fata minerilor de la Jiul, care a aratat ca in acest sezon va juca altceva decat pana acum. Steaua cu jocul ei obisnuit nu a lasat nici-o speranta studentilor craioveni, inscriind de 3 ori prin Paraschiv, Oprita si Dica. Poli Iasi intalnind vecina de la Pietricica - Ceahlaul, care s-a tinut tare, pana in partea a doua a jocului, cand a primit totusi un gol. Iesenii avand 6 puncte din 2 jocuri, la inceput de sezon. CFR Cluj a facut un joc foarte bun in compania proaspetei promovate Unirea Urziceni, careia i-a administrat un 4-0. Ultima partida a etapei s-a disputat in "groapa" unde Dinamo a intalnit o formatie ambitioasa Pandurii din Tg. Jiu a rezistat timp de 60 de minute pana cand Claudiu Niculescu a inscris cu capul unicul gol al partidei si al etapei a 2-a. Etapa urmatoare programeaza intalniri in care cele trei nou promovate vor juca acasa, prilej sa-si revina pentru "U" Craiova si Unirea Urziceni. In ce priveste UTA va trebui sa confirme forma buna in fata campioanei Steaua.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.