Problema imigrantilor a ajuns sa le provoace nopti albe oficialilor de la Londra, care mai nou dau vina pe acestia pentru amenintarile teroriste la adresa Regatului. Ministrii britanici deja iau in considerare abandonarea politicii premierului To
Problema imigrantilor a ajuns sa le provoace nopti albe oficialilor de la Londra, care mai nou dau vina pe acestia pentru amenintarile teroriste la adresa Regatului.

Ministrii britanici deja iau in considerare abandonarea politicii premierului Tony Blair privind accesul fara restrictii al muncitorilor din noile state membre ale Uniunii Europene, in cadrul unui proces de modificare a strategiei de imigratie, relateaza Daily Telegraph. Ministerul britanic de Interne a confirmat ca au loc discutii privind posibilitatea restrictionarii valului de imigranti din Romania si Bulgaria, state aflate in curs de aderare la UE, in conditiile in care parlamentarii laburisti au solicitat verificarea numarului de muncitori straini, iar alti deputati furiosi ""au ordonat in noaptea de marti spre miercuri blocarea accesului cetatenilor romani si bulgari in Marea Britanie, pentru a scuti banii contribuabililor"", informeaza tabloidul britanic The Sun.
AMENINTARE LA SIGURANTA. In plus, ieri, ministrul britanic de Interne, John Reid, urma sa tina un discurs in fata Legislativului de la Londra, in care sa prezinte cea mai puternica amenintare la adresa sigurantei Marii Britanii dupa al doilea razboi mondial: terorismul. Aceasta ""pesta"" este cauzata de afluxul masiv de imigranti, ar spune John Reid, potrivit ziarului Financial Times. (Maria Toader)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.