Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, saluta orice initiativa privind verificarea dosarelor angajatilor din invatamant de catre CNSAS si recomada chiar ca primele documente studiate sa fie cele referitoare la el. Declaratia ministrului survine initiati
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, saluta orice initiativa privind verificarea dosarelor angajatilor din invatamant de catre CNSAS si recomada chiar ca primele documente studiate sa fie cele referitoare la el. Declaratia ministrului survine initiativei Federatiei Educatiei Nationale care a depus ieri la CNSAS, o lista cu peste o suta de persoane care activeaza in invatamant, pentru a afla daca acestea au comunicat cu fost securitate, printre acestea numarandu-se functionari si demnitari din minister - printre care si ministrul Hardau si patru secretari de stat -, precum si inspectori scolari generali si adjuncti. "Salut initiativa de a fi verificate dosarele si doresc sa se inceapa cu noi, conform legii. Cand spun noi, ma refer la toti cei care sunt responsabili de soarta invatamantului, a declarat ministrul Educatiei. O initiativa asemanatoare, referitoare la sefii institutiilor de invatamant superior, a avut Uniunea Studentilor din Romania. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.