Autoritatea Nationala a Vamilor va beneficia de echipamente informatice in valoare de 700.000 de euro, pentru implementarea unei sectiuni informatice in sistemul vamal.
ANV informeaza ca din luna august 2006 a intrat in vigoare Memorandumul p

Autoritatea Nationala a Vamilor va beneficia de echipamente informatice in valoare de 700.000 de euro, pentru implementarea unei sectiuni informatice in sistemul vamal.
ANV informeaza ca din luna august 2006 a intrat in vigoare Memorandumul privind introducerea, transmiterea, gestionarea si difuzarea datelor pentru incheierea operatiunilor derulate sub acoperirea carnetelor TIR la birourile vamale de destinatie, incheiat intre ANV si Uniunea Internationala a Transportatorilor Rutieri.
Romania va beneficia de asistenta din partea IRU, pentru transmiterea datelor, iar administratia vamala romana trebuie sa gestioneze metodele de comunicare in reteaua nationala.

Afaceri Metav, in crestereDiana Anton

Compania Metav a inregistrat in primele sase luni ale anului curent o cifra de afaceri de aproximativ opt milioane de lei, in crestere cu 84 de procente, comparativ cu perioada similara a anului trecut. Majorarea afacerilor companiei a fost cauzata de cresterea veniturilor obtinute din activitatea de inchiriere, precum si din utilitati si din serviciile prestate, in conditiile in care nivelul cheltuielilor din exploatare s-a mentinut aproximativ constant, potrivit unui comunicat al firmei, remis Mediafax.
Profitul obtinut de companie in primele sase luni ale anului a fost de 3,1 milioane de lei. Societatea este listata pe piata Rasdaq si are un capital social de 49 de milioane lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.