Petrom a semnat un acord cu Vodafone, prin care operatorul mobil va asigura infrastructura de servicii si comunicatii companiei petroliere. Vodafone Romania va dezvolta infrastructura de comunicare a Petrom prin implementarea unei retele virtuale pri
Petrom a semnat un acord cu Vodafone, prin care operatorul mobil va asigura infrastructura de servicii si comunicatii companiei petroliere. Vodafone Romania va dezvolta infrastructura de comunicare a Petrom prin implementarea unei retele virtuale private MPLS care va conecta peste 800 de locatii, iar valoarea contractului nu a fost dezvaluita. "Complexitatea serviciilor oferite face ca acest parteneriat sa fie o adevarata provocare pentru ambele parti. Vodafone Romania furnizeaza acest tip de servicii catre peste 5.000 de mari companii din Romania din domenii si industrii diferite", a declarat Liliana Solomon, directorul general al Vodafone Romania, citat de Mediafax.
Campania de investitii demarata de Petrom a cuprins toate ariile de activitate ale companiei, inclusiv in noi tehnologii comunicationale, a afirmat Reinhard Pichler, directorul financiar al Petrom. "Investitia acopera infrastructura IT, aplicatiile IT, organizarea IT si serviciile respective, si are scopul de a optimiza si imbunatati procesele financiare si de business ale Petrom.
Noua infrastructura va conduce la o calitate cu totul noua a comunicarii si a modului in care diferitele divizii si departamente ale Petrom coopereaza", a mentionat Pichler. Partea grupului britanic Vodafone, filiala din Romania inregistra peste 6,73 milioane de clienti la finele lunii iunie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.