Compania Carbochim are un plan de investitii pe anul 2006, de 3,78 milioane euro. Din aceasta suma compania urmeaza sa achizitioneze un teren de 5-6 hectare, pentru dezvoltarea productiei, in valoare de 3,6 milioane euro, precum si alte bunuri si mod
Compania Carbochim are un plan de investitii pe anul 2006, de 3,78 milioane euro. Din aceasta suma compania urmeaza sa achizitioneze un teren de 5-6 hectare, pentru dezvoltarea productiei, in valoare de 3,6 milioane euro, precum si alte bunuri si modernizarea unui etaj al cladirii administrative, transmite un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti.
Compania Carbochim a inregistrat anul trecut un profit de 376.000 lei, in scadere cu 85% comparativ cu valoarea din 2004, de 2,4 milioane de lei. Scaderea profitului este explicata de aprecierea monedei nationale si accentuarea concurentei, care a determinat reducerea preturilor, conform datelor companiei. Cifra de afaceri a companiei a ajuns la 31,5 milioane lei, in scadere cu 17% fata de nivelul de 37,8 milioane lei inregistrat in 2004.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.