Dobanda fixa pentru depozitul pe 210 zile de la Banca Transilvania a fost majorata la 8% pe an. Depozitul pe 210 zile este un produs de economisire destinat populatiei si firmelor, pentru care banca nu percepe comision de deschidere, transmite NewsIn
Dobanda fixa pentru depozitul pe 210 zile de la Banca Transilvania a fost majorata la 8% pe an. Depozitul pe 210 zile este un produs de economisire destinat populatiei si firmelor, pentru care banca nu percepe comision de deschidere, transmite NewsIn.
"Politica Bancii Transilvania cu privire la depozitele constituite de clientii sai are la baza principiul oferirii de dobanzi real pozitive, astfel incat clientii sa castige cu adevarat", reiese din comunicatul bancii.
Banca Transilvania este nucleul grupului financiar cu acelasi nume si are, in prezent, 290 de unitati si peste 4.000 de angajati.
Cota de piata a bancii este de 4,34%, ocupand locul cinci in clasamentul bancilor din Romania dupa active, la jumatatea acestui an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.