Echipa israeliana Beitar Ierusalim a sosit ieri la Bucuresti pentru jocul de maine, cu Dinamo, din prima mansa a turului secund preliminar al Cupei UEFA. La aterizare, Osvaldo Ardilles (foto), antrenorul argentinian al gruparii din Tara Sfanta, a dec
Echipa israeliana Beitar Ierusalim a sosit ieri la Bucuresti pentru jocul de maine, cu Dinamo, din prima mansa a turului secund preliminar al Cupei UEFA. La aterizare, Osvaldo Ardilles (foto), antrenorul argentinian al gruparii din Tara Sfanta, a declarat ca echipa romana este un adversar de calibru. "Vor fi doua confruntari dificile si pentru noi, si pentru romani. Noi suntem dezavantajati de faptul ca nu vom juca meciul retur pe teren propriu, dar consider ca sansele de calificare sunt egale. Dinamo este o echipa de valoare, dar nu ne temem si sper sa ne impunem jocul", a spus fostul campion mondial, care nu a vrut sa evidentieze nici un jucator antrenat de Mircea Rednic. De altfel, elevii sai au afirmat ca nu au vazut nici o imagine cu dinamovistii la lucru, urmand ca abia aseara si astazi sa aiba prevazute sedinte video. Ca si tehnicianul lor, jucatorii israelieni s-au declarat convinsi ca pot trece de Dinamo. Altfel, Vladimir Sclar, presedintele lui Beitar, a comentat decizia UEFA de a nu permite echipelor israeliene sa joace partidele de pe teren propriu in Tara Sfanta din cauza conflictului deschis cu Libanul. "Decizia afecteaza echipa si suporterii ei, dar era de asteptat", a spus Sclar, care a anuntat ca va face public locul de disputare a intalnirii de pe data de 24 august dupa jocul de maine. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.