Zsolt Cergo, iubitul Nicoletei Luciu, nu tine cont ca atat el, cat si frumoasa bruneta sunt persoane publice si se dau in spectacol. Cuplul a fost vazut in Mall Vitan comportandu-se precum niste adolescenti cu exces hormonal. Fostul hocheist, spre s
Zsolt Cergo, iubitul Nicoletei Luciu, nu tine cont ca atat el, cat si frumoasa bruneta sunt persoane publice si se dau in spectacol. Cuplul a fost vazut in Mall Vitan comportandu-se precum niste adolescenti cu exces hormonal. Fostul hocheist, spre stupoarea celor din jur, o pipaia pe Nicoleta intr-un mod destul de grosolan si extrem de nepotrivit pentru o persoana trecuta de 30 de ani. La randul sau, Nicoleta Luciu nu parea deloc deranjata ca era tratata ca o „pasare de noapte“ si radea cu gura pana la urechi.

Cand acorda interviuri, Nicoleta Luciu si Zsolt Cergo lasa impresia publicului ca sunt un cuplu decent, cu picioarele pe pamant si nu vor ca intimitatile lor sa fie facute publice. Intotdeauna declara ca au o relatie perfecta, unde certurile si gelozia nu au ce cauta. Gurile rele sustin insa altceva. Zsolt Cergo este o persoana extrem de geloasa si o acuza tot timpul pe Nicoleta de infidelitate. In urma cu ceva vreme, principalul motiv de nemultumire al omului de afaceri a fost asa-zisa relatie a Nicoletei Luciu cu Nutu Camataru. Cu toate ca frumoasa bruneta a negat cu vehementa aventura cu interlopul, Zsolt nu a crezut-o. Suparata , tanara a gasit un umar pe care sa planga, fostul sau iubit Dinu Maxer.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.