Stefan Banica din arhiva si Stefan Banica fiul canta in duet. Dar este un duet dincolo de timp si spatiu. Melodia lui Henry Malineanu a fost reorchestrata de Nicky Constantinescu, Adrian Enescu, Bobita de la Voltaj si Dan Nedelcu. De asemenea, se
Stefan Banica din arhiva si Stefan Banica fiul canta in duet. Dar este un duet dincolo de timp si spatiu.

Melodia lui Henry Malineanu a fost reorchestrata de Nicky Constantinescu, Adrian Enescu, Bobita de la Voltaj si Dan Nedelcu. De asemenea, se vede mana lui Petre Nastase, cel care a realizat regia acestui excelent videoclip. Caci, sa vedeti ce idee geniala a avut: imaginea in care Stefan apare langa tatal sau este de fapt un trucaj: capul juniorului a fost suprapus peste corpul lui Stefan Iordache, dintr-o imagine mai veche. De aceasta minunatie e responsabil Andu, un colaborator al regizorului. Iar melodia ""Cum am ajuns sa te iubesc"" este reprezentativa. A ales-o chiar mama lui Stefan Banica. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.