Munteanu.
Protagonistii "scolii Vedetelor" vor fi prezenti sambata seara intr-un show cu care Titus Munteanu castiga, in 1998, premiul "Trandafirul de Aur" la Festivalul de Televiziune de la Montreux. "Asta-seara ne distram in familie" sa
Munteanu.
Protagonistii "scolii Vedetelor" vor fi prezenti sambata seara intr-un show cu care Titus Munteanu castiga, in 1998, premiul "Trandafirul de Aur" la Festivalul de Televiziune de la Montreux. "Asta-seara ne distram in familie" sau "Un trio formidabil" sunt alte doua titluri memorabile care vor aparea titrate pe monitoare. Prima emisiune aducea pe micile ecrane personalitati din lumea televiziunii sau a presei scrise, in ipostaze inedite. Cei care nu i-au vazut pe marii jurnalisti sportivi Ioan Chirila si Eftimie Ionescu interpretand slagare cunoscute, acompaniindu-se la pian, au acum ocazia sa cunoasca si aceasta fata a lor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.