Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu, se va intalni maine, pe Litoral, cu reprezentantii organizatiilor patronale din turism, pentru a discuta numirea unui nou presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, potri
Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu, se va intalni maine, pe Litoral, cu reprezentantii organizatiilor patronale din turism, pentru a discuta numirea unui nou presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, potrivit Mediafax.
Berceanu si-a manifestat satisfactia cu privire la unitatea organizatiilor patronale din acest sector, apreciind ca macar in momentul alegerii unui nou presedinte al ANT aceasta solidaritate este buna. Ministrul Transporturilor a apreciat ca este deschis pentru orice varianta de functionare a ANT de acum inainte.
"Am vazut in presa ca au fost vehiculate diverse variante cu privire la viitorul ANT, n-am nimic impotriva niciunei astfel de formulari, respectiv transformarea ANT in minister sau afilierea institutiei la un alt minister, atat timp cat isi dovedeste eficienta", a mai spus Berceanu.
Ovidiu Iuliu Marian a demisionat la inceputul acestei saptamani din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, invocand motive de ordin personal. Recent, fostul presedinte al ANT a fost criticat de reprezentantii asociatiilor din turism in urma unor declaratii facute de acesta intr-un interviu cu privire la activitatea hotelierilor de pe litoral si a agentiilor de turism, in care a folosit expresii ireverentioase.
Acesta a declarat atunci ca nu mai poate face turism si ca se roaga sa plece din functie cat mai repede. Demisia a fost acceptata de premierul Calin Popescu-Tariceanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.