Eduard Dinu, afaceristul bucurestean si patron al unei societati comerciale care administreaza lacul Suhaia din judetul Teleorman, cel care in urma cu o saptamana a impuscat cu un pistol cu bile de cauciuc un taran care i-ar fi patruns pe proprietat
Eduard Dinu, afaceristul bucurestean si patron al unei societati comerciale care administreaza lacul Suhaia din judetul Teleorman, cel care in urma cu o saptamana a impuscat cu un pistol cu bile de cauciuc un taran care i-ar fi patruns pe proprietate, a trimis la redactie un punct de vedere personal in care povesteste evenimentul din 28 iulie 2006. „Impreuna cu familia si cativa prieteni petreceam weekend-ul in casa proprietate personala, din localitatea Suhaia, judetul Teleorman. Curtea casei este ingradita, iar accesul se face printr-o poarta, pe care sunt montate panouri care avertizeaza ca este o proprietate privata. In timp ce ma aflam in dus, iar familia cu prietenii erau pe terasa casei, am fost chemat, pentru ca in curte se plimba nestingherit un necunoscut, cu o caruta. L-am intrebat ce doreste si cum a intrat, deoarece portile erau inchise. Am aflat de la acesta ca a deschis portile ca sa traverseze curtea, fara sa ma faca sa inteleg prea bine in ce scop. Cand i-am cerut sa paraseasca curtea a refuzat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.