Liderii sindicali din cadrul Federatiei ''Sanitas'' impreuna cu cadrele medicale pe care le reprezinta trebuie sa analizeze programele de restructurare si reorganizare ale unitatilor sanitare cu paturi, astfel incat la data de 22 august a.c. sa preci
Liderii sindicali din cadrul Federatiei ''Sanitas'' impreuna cu cadrele medicale pe care le reprezinta trebuie sa analizeze programele de restructurare si reorganizare ale unitatilor sanitare cu paturi, astfel incat la data de 22 august a.c. sa precizeze daca sunt sau nu de acord cu ele.
''Ministerul Sanatatii Publice a transmis tuturor spitalelor care urmeaza a fi restructurate proiectele de reorganizare si restructurare. In data de 22 august a.c., ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu este asteptat la Consiliul National al federatiei, ocazie cu care sindicalistii isi vor spune parerea fata de respectivele programe.
La ultima intalnire avuta cu ministrul Nicolaescu, acesta ne-a spus ca, la ora actuala, in unitatile sanitare cu paturi, personalul nu este repartizat in mod judicios.
El a mai precizat ca pentru o mai mare competitivitate a spitalelor, personalul medical trebuie repartizat altfel. Acum asteptam parerile din teritoriu'', ne-a declarat Marius Petcu, presedintele Federatiei ''Sanitas''.
Pe de alta parte, cadrele medicale solicita, pentru anul 2007, o crestere salariala de 50 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.