Jucatorul giulestean Viorel Moldovan a renuntat la ideea de a se retrage din fotbal si a revenit si la sentimente mai bune fata de campionatul romanesc si fata de arbitri. Dupa ce la sfarsitul campionatului trecut, afectat de evenimentele petrecute l
Jucatorul giulestean Viorel Moldovan a renuntat la ideea de a se retrage din fotbal si a revenit si la sentimente mai bune fata de campionatul romanesc si fata de arbitri. Dupa ce la sfarsitul campionatului trecut, afectat de evenimentele petrecute la Petrosani, declarase ca nu mai vrea sa auda de jegul din Romania, fostul castigator al campionatului Frantei cu FC Nantes nu s-a mai putut opune rugamintilor venite din partea antrenorului Razvan Lucescu, ale colegilor de echipa si ale suporterilor si s-a reintors in Giulesti.
"Eu sunt sigur ca va juca mai mult de un an, cat are contractul cu noi. Ramane ca Razvan sa decida cand va recupera timpul pierdut si va fi apt sa intre din nou in teren, in jocurile oficiale", a spus presedintele alb-visiniilor, Dinu Gheorghe.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.