Vizita la Bucuresti a campioanei Sloveniei, formatia ND Gorica, a dat posibilitatea antrenorului Olaroiu sa trimita in teren jucatorii mai tineri care sa-i rodeze in intalniri internationale. Intr-adevar, a menajat pe unii componenti ai echipei, pe c
Vizita la Bucuresti a campioanei Sloveniei, formatia ND Gorica, a dat posibilitatea antrenorului Olaroiu sa trimita in teren jucatorii mai tineri care sa-i rodeze in intalniri internationale. Intr-adevar, a menajat pe unii componenti ai echipei, pe care urmeaza sa-i foloseasca in intalnirile ulterioare, de campionat, sau in turul 3 preliminat din Liga Campionirlor, unde urmeaza dubla confruntare cu Standard Liege. Avand avantajul celor doua goluri inscrise in deplasare cu Slovenii de la ND Gorica, in meciul de la Bucuresti, militarii au lasat-o mai "moale". Dand posibilitatea si partenerii de intrecere sa incerce cu mai mut curaj drumul spre poarta lui Cernea, pentru frumusetea jocului. Abia in penultimul minut de joc din prima repriza, la o centrare de pe dreapata, Bostina s-a intis cat a putut pentru a reusi devirea balonului in plasa, inscriind primul gol al serii. Pe la mijlocul reprizei a 2-a, Cristocea executa un corner si pivotul stelei Victoras Iacob, desi era bine "placat" de un fundas, de pe picioare trimite balonul in coltul din dreapta portarului. Cand mai erau doar doua minute de joc arbitrul din Cehia, dicteaza lovitura de la 11 metri la un fault. Bostina care era indicat sa execute, primeste "o sugestie" de la Olaroiu sa il lase pe tanarul de 17 ani Ochirosii. Acesta il trimite pe portar in stanga si el plaseaza mingea in dreapta portii. Total 5-0 pentru Steaua. Peste o saptamana altele vor fi datele problemei cu Standard Liege. Pana atunci, in etapa a 2-a din Liga I, Steaua va primi vizita Universitatii Craiova. Iubitorii fotbalului vor fi cu ochii pe ei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.