dar ne-a convins, in repetate randuri, de autoritatea sa in materie de arta culinara. si ne-a incantat si cu cateva aforisme memorabile: "Prietenii sunt ca vinul; cei mai vechi sunt si cei mai buni", "Pantecele si desaga cersetorului nu se umplu nici
dar ne-a convins, in repetate randuri, de autoritatea sa in materie de arta culinara. si ne-a incantat si cu cateva aforisme memorabile: "Prietenii sunt ca vinul; cei mai vechi sunt si cei mai buni", "Pantecele si desaga cersetorului nu se umplu niciodata", "Betivul nu face rau ca bea, ci ca umbla, iar prostul nu face rau ca tace, ci ca vorbeste." Maine, in postul crestin-ortodox, e dezlegare la peste. Sa ne delectam cu un crap romanesc, chiar daca nu e din apele curate ale Moldovei.

Crap cu sos de rosii si ardei kapia
Pentru 4 portii
Ingrediente: 700 g rosii, sare, piper, 1 foaie de dafin, 1 crap de circa 1,5 kg, 1 capatana de usturoi, 1/2 legatura patrunjel verde, 1 kg ardei kapia, 4 linguri ulei de masline
Mod de preparare: Rosiile taiate in bucatele si curatate de seminte se dau in clocot, apoi se trec prin sita si se condimenteaza cu sare, piper si foaia de dafin maruntita. Pestele se curata, se eviscereaza, se spala si se zvanta bine.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.