Crap cu sos de rosii si ardei kapia
Pentru 4 portii
Ingrediente: 700 g rosii, sare, piper, 1 foaie de dafin, 1 crap de circa 1,5 kg, 1 capatana de usturoi, 1/2 legatura patrunjel verde, 1 kg ardei kapia, 4 linguri ulei de masline
Mod de preparare: Rosiile taiate in bucatele si curatate de seminte se dau in clocot, apoi se trec prin sita si se condimenteaza cu sare, piper si foaia de dafin maruntita. Pestele se curata, se eviscereaza, se spala si se zvanta bine.
Despre autor:
Sursa: Adevarul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Stoltenberg: Nu este târziu ca Ucraina să câștige, dar cu o condiție
Sursa: wall-street.ro