Avocatul liderului PC, Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a declarat ieri ca e regretabil faptul ca, la sedinta CNSAS de joi, nu a fost intrunit cvorumul necesar pentru pronuntarea unui verdict in cazul lui Voiculescu, sustinand insa ca asteapta raspunsul
Avocatul liderului PC, Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a declarat ieri ca e regretabil faptul ca, la sedinta CNSAS de joi, nu a fost intrunit cvorumul necesar pentru pronuntarea unui verdict in cazul lui Voiculescu, sustinand insa ca asteapta raspunsul CNSAS care se va da luni. "E regretabil. S-a mai micsorat putin din greseala, pentru ca raspunsul se va da luni. E foarte neplacut pentru cine asteapta un raspuns", a afirmat Sergiu Andon, potrivit Amos News. Dan Voiculescu a facut mai multe vizite la CNSAS, ultima oara cand a stat de vorba cu membrii Colegiu fiind pe data de 27 iulie a.c. Atunci, liderul conservatorilor a adus probe noi la dosar, care au prelungit luarea unei decizii. In acest sens, purtatorul de cuvant al CNSAS, Cazimir Ionescu, a declarat ca este vorba de "un material nou care trebuie lecturat, iar daca nu aparea acest material, poate ca era mai simplu. E un material in plus care trebuie citit cu mare atentie, astfel nu ar fi fost depus". Colegiul CNSAS trebuia sa solutioneze, pana pe 4 august, contestatia depusa anterior de conservatorul Dan Voiculescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.