Fostul stelist George Ogararu a fost integralist la Ajax Amsterdam in meciul cu Inter Milano, incheiat la egalitate, scor 1-1, in cadrul turneului amical gazduit de formatia olandeza. Inter a deschis scorul prin Solari (a€™18), iar ""la
Fostul stelist George Ogararu a fost integralist la Ajax Amsterdam in meciul cu Inter Milano, incheiat la egalitate, scor 1-1, in cadrul turneului amical gazduit de formatia olandeza.

Inter a deschis scorul prin Solari (a€™18), iar ""lancierii"" au restabilit egalitatea in minutul 87, prin Sneijder, care l-a invins pe Toldo cu un sut la vinclu, de la peste 25 de metri. Celalalt roman de la Ajax, Nicolae Mitea, este accidentat si nu a fost inclus in lot de antrenorul Henk Ten Cate. In primul meci al turneului, Manchester United a invins cu 3-1 pe FC Porto. In urma acestui rezultat, englezii ocupa primul loc in clasament, cu 6 puncte (3 pentru victorie si cate unul pentru fiecare gol inscris). Ajax si Inter sunt la egalitate, cu cate doua puncte, in timp ce FC Porto are un singur punct.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.