Surse confidentiale afirma ca un important sef de directie din Serviciul de Informatii Externe a fost destituit si este in prezent anchetat pentru motive  incadrate la categoria „Strict Secret“. 

Este vorba despre g
Surse confidentiale afirma ca un important sef de directie din Serviciul de Informatii Externe a fost destituit si este in prezent anchetat pentru motive incadrate la categoria „Strict Secret“.

Este vorba despre generalul Liviu Rusu, fostul sef al Directiei Cifru si Tehnica Operativa. Acesta este absolvent al Academiei Tehnice Militare, sectia Transmisiuni, promotia 1977. Recent, la sedinta Consiliului Director Largit al Serviciului de Informatii Externe s-a hotarat si numirea noului sef al directiei in persoana unui fost „diplomat“ la Anvers, generalul Isac Adrian, fost coleg de promotie cu cel anchetat.
Un nou caz aidoma colonelului Ionel Dragomir, alias „Colonelul Dumitrescu“, se profileaza in Serviciul de Informatii Externe. Ultimile informatii primite din surse confidentiale arata ca generalul Silviu Predoiu, prim-adjunctul directorului SIE, se plictiseste la conducerea acestei institutii. Si, pentru ca i s-a cam facut dor de politica de odinioara cand era seful Directiei de Protectie Interna, este pe cale de a comite noi abuzuri. Astfel, se pare ca ultima vizita a presedintelui Traian Basescu la SIE s-a lasat cu destituirea si anchetarea unui important general, sef al Directiei Cifru si T.O.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.