Pentru a avea un regim de viata echilibrat, medicii nutritionisti recomanda consumul de lactate, la fiecare masa. De preferat sunt branza dulce dietetica, iaurtul dietetic, sana, chefirul sau laptele batut. De patru sau cinci ori pe saptamana trebuie
Pentru a avea un regim de viata echilibrat, medicii nutritionisti recomanda consumul de lactate, la fiecare masa. De preferat sunt branza dulce dietetica, iaurtul dietetic, sana, chefirul sau laptele batut. De patru sau cinci ori pe saptamana trebuie consumata carne slaba - de pui sau peste - preparata intr-un mod natural, la gratar, fara grasimi.
Totodata, mezelurile trebuie inlocuite cu sunca slaba sau muschi filé. In acelasi timp, nutritionistii recomanda consumul, in fiecare saptamana, a cinci oua, de preferinta fierte. La fiecare masa trebuie servite cereale - preferabil paine neagra - orez, paste sau biscuiti. Mancarurile cu grasimi trebuie ''consumate'' de cel mult doua ori pe zi. De asemenea, este indicat ca dulciurile sa fie inlocuite pe cat posibil cu legume si fructe. Cantitatea ideala de lichide consumate este de aproximativ doi-trei litri pe zi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.