Aproapte 5% dintre participantii la sondaj au declarat ca nu si-au luat liber niciodata dupa o noapte de chef pentru ca "seful si colegii si-ar fi dat seama", iar 8,4% au lipsit o singura data de la locul de munca din acest motiv.
"Chiar in conditiile unei atitudini deschise catre distractiile verii, angajatii din Romania inteleg importanta unui job bine facut si nu lasa o indispozitie trecatoare sa ii opreasca", mai precizeaza Neogen. Potrivit aceleiasi surse, pentru a trece mai usor peste dimineata de dupa chef, un angajat trebuie sa inceapa lucrul cu treburile importante, sa nu uite sa fie politicos si amabil, indiferent de greutatile momentului, sa bea multa apa si sa nu iasa in evidenta.
Contraindicate ar fi trimiterea unui mail la intreaga firma pentru a cere o aspirina, purtatul ochelarilor de soare in interior, adormitul la birou si povestitul betiei cu toti colegii.
Despre autor:
Sursa: Curierul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Alegeri 2024: Ce trebuie să facă Guvernul pentru turism? Ascundem vaca de pe...
Sursa: wall-street.ro