Aproape 70% dintre romani merg la munca dupa o noapte de chef, doar o cincime dintre angajati preferand sa isi ia o zi libera dupa ce au petrecut, potrivit unui sondaj realizat de compania Neogen. "In ciuda reputatiei de petrecareti, lucratorii din R
Aproape 70% dintre romani merg la munca dupa o noapte de chef, doar o cincime dintre angajati preferand sa isi ia o zi libera dupa ce au petrecut, potrivit unui sondaj realizat de compania Neogen. "In ciuda reputatiei de petrecareti, lucratorii din Romania muncesc si se distreaza cu acelasi entuziasm, peste 64% dintre ei mergand la lucru in ciuda unei nopti de chef", afirma analistii Neogen intr-un comunicat. Astfel, 64,7% dintre cei care au fost intrebati daca si-au luat vreodata zi libera din cauza unei mahmureli, au raspuns ca "nu, indiferent cat de obositi erau", in timp ce 21,8% au spus ca si-au luat liber de cateva ori.
Aproapte 5% dintre participantii la sondaj au declarat ca nu si-au luat liber niciodata dupa o noapte de chef pentru ca "seful si colegii si-ar fi dat seama", iar 8,4% au lipsit o singura data de la locul de munca din acest motiv.
"Chiar in conditiile unei atitudini deschise catre distractiile verii, angajatii din Romania inteleg importanta unui job bine facut si nu lasa o indispozitie trecatoare sa ii opreasca", mai precizeaza Neogen. Potrivit aceleiasi surse, pentru a trece mai usor peste dimineata de dupa chef, un angajat trebuie sa inceapa lucrul cu treburile importante, sa nu uite sa fie politicos si amabil, indiferent de greutatile momentului, sa bea multa apa si sa nu iasa in evidenta.
Contraindicate ar fi trimiterea unui mail la intreaga firma pentru a cere o aspirina, purtatul ochelarilor de soare in interior, adormitul la birou si povestitul betiei cu toti colegii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.