PC a premiat, vineri, persoanele publice din Romania. Traian Basescu a fost premiat cu o centura de halterofil pentru incercarea de a ridica nivelul de trai din Romania; Tariceanu a primit o "protectie" pentru zonele sensibile pentru ca primeste mult
PC a premiat, vineri, persoanele publice din Romania. Traian Basescu a fost premiat cu o centura de halterofil pentru incercarea de a ridica nivelul de trai din Romania; Tariceanu a primit o "protectie" pentru zonele sensibile pentru ca primeste multe lovituri sub centura, iar Dan Voiculescu a primit cadou ultimul succes de box office, DVD-ul cu filmul "Felix - 007", informeaza AMOS News.
Partidul Conservator a lansat vineri o actiune, moderata de Codrin Stefanescu si Octavian Petrovici, care se va repeta anual, aceea de a oferi premii persoanelor publice care s-au remarcat de-a lungul anului.
Presedintele Traian Basescu a primit un Ghid complet al tuturor celor 2.400 de restaurante din Romania si, pentru ca a avut probleme cu sanatatea cand a dorit sa ridice nivelul de trai, s-a mai ales si cu o centura de halterofil.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a primit cartea "Psihologia scolarului greu educabil", "pentru ca are probleme cu tinerii din partidul sau", dar si un produs destinat sportivilor de mare performanta, o "scoica de aparare", care sa-i "protejeze partile vulnerabile de loviturile sub centura pe care le tot primeste in ultimul timp".
Primarului general Adriean Videanu i-a fost oferita cartea "Totul despre tantarul anofel", "pentru a nu fi indus in eroare de firmele de deratizare", care anul trecut au incercat sa-l pacaleasca spunandu-i ca tantarul are apartenenta politica.
Emil Boc, presedintele democratilor, a primit un avion de jucarie cu telecomanda, "pentru a nu se mai chinui atunci cand face naveta Cluj-Bucuresti", reprezentantul PC spunand insa ca telecomanda va fi trimisa la Cotroceni. Liderul democrat a mai primit si cartea "Tom Degetelul" si recomandarea s-o lectureze pe parcursul calatoriei.
Nici grupul de dizidenti seniori din PNL nu a fost uitat, ei primind jocul "Nu te supara frate", "care iti arata ce trebuie sa faci atunci cand pierzi"... sa nu te superi.
Cristian Boureanu a primit "ultimul produs aparut pe piata, fixativul Tariceanu" ca sa-i "tina bretonul cat mai departe de nas" si o clasica batista "pentru secretiile nazale".
Mircea Geoana, presedintele social-democratilor, s-a ales cu cartea "Gripa aviara pe intelesul tuturor", "pentru ca a reusit performanta de a transforma o gradina de trandafiri intr-un stol de cocosi".
Ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, i-a fost oferit un lacat pentru a-l ajuta in efortul de securizare a fontierelor precum si o mascota "Diavolul tazmanian" care il reprezinta pe cel ce a determinat crearea "monstruoasei coalitii". "Observati ca nu i-am taiat suvita", a subliniat Octavian Petrovici.
Mircea Dinescu, membru al Colegiului CNSAS, si-a imbogatit colectia de carti cu "Ghidul Nesimtitului", scrisa de Radu Paraschivescu. "Orice asemanare cu persoane sau fapte reale este pur intamplatoare", a subliniat insa Petrovici.
Ultimul, dar nu cel din urma de pe lista premiatilor, a fost chiar presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, care a primit ultimul succes de box-office, dvd-ul cu filmul "Felix 007".
Toti premiantii au avut adaugata la cadou cate o caricatura realizata de ANDO - Octavian Andronic.
Totusi, la festivitatea de premiere organizata de PC la Clubul Diplomatilor, nici unul dintre castigatori nu a fost prezent, urmand ca organizatorii sa trimita prin curier special cadourile catre beneficiari.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.