Conducerea dinamovista l-a convins pe portarul bielorus sa se intoarca in Stefan cel Mare, in timp ce atacantul a primit cartea verde de la federatia angoleza dupa amenintari cu FIFA. In plus, Claudiu Niculescu ramane pe loc. S-a incheiat teleno

Conducerea dinamovista l-a convins pe portarul bielorus sa se intoarca in Stefan cel Mare, in timp ce atacantul a primit cartea verde de la federatia angoleza dupa amenintari cu FIFA. In plus, Claudiu Niculescu ramane pe loc.

S-a incheiat telenovela ""Ze Kalanga"". Africanul a semnat de doua saptamani contractul cu Dinamo, s-a pregatit alaturi de noii colegi, insa fostul sau club, Petro Atletico, a intarziat eliberarea cartii verzi.

NERVI. ""Pe la noi s-a vorbit ca oficialii angolezi au crezut ca ar fi vorba de ceva bani negri la transfer. Mai concret, ca s-ar fi luat bani in plus care nu au ajuns la ei, niste sume care nu sunt adevarate. Ne adresam si la FIFA daca era nevoie. Am fost cu totii nervosi"", a declarat antrenorul Mircea Rednic. In cele din urma, documentul a ajuns la clubul Dinamo, iar Ze Kalanga (foto) va debuta joi, la meciul cu Beitar Ierusalim, din Cupa UEFA. ""A fost afectat de aceasta incertitudine, dar acum totul este OK"", a mai completat tehnicianul ros-albilor. Internationalul angolez a semnat pe un an, cu drept de cumparare vara viitoare, si i-a costat pe dinamovisti 250.000 de euro, bani care au fost achitati inca dinaintea sosirii jucatorului in Romania.
RENUNTARE. Lotul cainilor se va completa si cu portarul Vladimir Gaev, care, de fapt, revine la echipa dupa ""dezertarea"" din finalul sezonului trecut. Recent, conducerea a amenintat cu memoriu la FIFA, insa ieri partile au ajuns la un consens si goalkeeperul va veni la antrenamente incepand de marti. Astfel, s-a renuntat la tratativele pentru achizitionarea lui Stancioiu, de la Sportul Studentesc.
DIVERSIUNE? Referitor la interesul lui Poli Timisoara pentru Claudiu Niculescu, surse din club sustin ca poate fi vorba si de o diversiune din partea impresarului jucatorului, care sa-l forteze pe Mircea Rednic sa-l introduca titular meci de meci. ""Claudiu nu pleaca. Nornal ca nu-i convine ca a fost rezerva, dar eu am jucatori inteligenti, care inteleg"", a comentat Mircea Rednic. La randul sau, directorul general Cristi Borcea, care il detine in coproprietate cu Gigi Netoiu pe golgeterul cainilor, a precizat: ""Va asigur ca Niculescu va ramane la Dinamo"". Neoficial, Poli ar fi avansat suma de 700.000 de dolari. ""Nu confirm, dar nici nu infirm varianta. Spun doar ca avem nevoie de un atacant bun"", a spus patronul timisorenilor, Marian Iancu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.