Cererea de locuinte in municipiul Baia Mare depaseste posibilitatile de oferta ale primariei sau ale investitorilor privati. Din anul 1990, in Baia Mare nu au mai fost construite blocuri de locuinte, iar cele 50 de apartamente construite din fonduril
Cererea de locuinte in municipiul Baia Mare depaseste posibilitatile de oferta ale primariei sau ale investitorilor privati. Din anul 1990, in Baia Mare nu au mai fost construite blocuri de locuinte, iar cele 50 de apartamente construite din fondurile Agentiei Nationale pentru Locuinte au fost ocupate imediat dupa finalizare.
Cele 43.000 de locuinte gestionate de fondul locativ al Primariei Baia Mare au fost vandute cetatenilor, dar primaria nu a mai trecut la construirea de noi spatii pentru locuit. "Cererea de locuinte e foarte mare. Anul acesta s-au depus 22.000 de cereri pentru o locuinta. Din pacate, nu avem de unde sa oferim celor care isi pun speranta ca primaria mai are apartamente sau garsoniere", a spus, ieri, viceprimarul municipiului Baia Mare, ing. Ovidiu stefan.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.