Fostii pesedisti Octavian Petrovici si Codrin Stefanescu au incercat ieri o miscare prin care sa se afirme in noul lor partid, cel al lui "Felix". S-au gandit ca lumea ar aprecia daca ei ar demonstra ca au simtul umorului si au riscat. Au strans pres
Fostii pesedisti Octavian Petrovici si Codrin Stefanescu au incercat ieri o miscare prin care sa se afirme in noul lor partid, cel al lui "Felix". S-au gandit ca lumea ar aprecia daca ei ar demonstra ca au simtul umorului si au riscat. Au strans presa pe malul lacului Herastrau, intr-o conferinta "ceva mai relaxata" si au dat, in toiul verii, premii politicienilor care s-au remarcat in cursul anului. Pentru Basescu, comicii ex-pesedisti au achizitionat un ghid al restaurantelor din Romania, ingrijorati fiind ca poate presedintele s-a plictisit de Golden Blitz. Grijulii si in ceea ce priveste sanatatea sefului statului, Stefanescu si Petrovici i-au dat acestuia si o centura de halterofil, cu simbolul lui Superman pe ea, dar si o caricatura care foarte subtil descrie un halterofil in echilibru pe o sticla si purtand, in loc de greutati, pahare de alcool. Lui Adriean Videanu, mai cunoscut pentru teama fata de tantarii din Bucuresti, cuplul ex-pesedist i-a oferit o caricatura care-l prezinta pe primar mergand spre Grecia urmarit de tantari furiosi, dar si manualul: "Totul despre tantarul onofreu". Premierul Tariceanu a primit si el o centura de protectie pentru zonele sensibile, cu un mesaj subliminal atasat si cartea psihologului german Alfred Adler: "Psihologia scolarului greu educabil", iar liderul PD Emil Boc ceva mai usor de lecturat: povestea lui "Tom Degetel". Petrovici si Stefanescu s-au gandit si la fostul, respectiv actualul lor sef. Astfel, Geoana a primit lucrarea "Gripa aviara pe intelesul tuturor", iar Voiculescu un "succes de box-office" - "Felix 007", respectiv un DVD cu Dan Voiculescu in roul principal, al agentului 007, si cu Mircea Dinescu, in rolul personajului negativ, "ala care moare in prima scena". (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.