Arta decorativa, tablouri, portelanuri si multe carti va asteapta, astazi, la ultima licitatie din aceasta vara. Peste 80 de ""titluri"" intra sub ciocanel la licitatia organizata, incepand cu ora 11:00, de Cassa Monavissa la Galeria Galateca. P
Arta decorativa, tablouri, portelanuri si multe carti va asteapta, astazi, la ultima licitatie din aceasta vara.


Peste 80 de ""titluri"" intra sub ciocanel la licitatia organizata, incepand cu ora 11:00, de Cassa Monavissa la Galeria Galateca. Printre acestea se numara trei volume de Carmen Silva - ""Peles - Marchen"", ""Aliunde"" si ""Cuvinte sufletesti"" - , care au un pret de pornire de 450 de lei noi. Ramanand in sfera regalitatii, in competitie se regaseste si cartea ""Crinul vietii"" a Principesei Maria a Romaniei, evaluata la 220-250 de lei. O alta propunere interesanta este ""Istoria ilustrata a literaturii franceze"" (tomurile I si II) de Gustave Ianson, al carui pret de intrare in licitatie este de 650 de lei. Cele mai scumpe scrieri puse in vanzare - 5.500 de lei - sunt doua texte de muzica religioasa datate din anii 1567 si 1568.
PICTURA. Vedeta sectiunii ""Arta plastica"" este un ulei pe carton de Pallady - ""Faleza"" - , al carui pret de pornire este de 55.000 de lei noi. Mai ieftin este un tablou al lui Nicolae Vermont, ""Florareasa"", evaluat la 2.800 de lei. Sau poate preferati un ""Peisaj de toamna"" semnat Iosif Steurer - 2.500 lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.