Campania derulata de Arhiepiscopia Craiovei in sprijinul persoanelor afectate de inundatiile din sudul tarii a trecut in cea de-a treia etapa, si cea mai importanta, informeaza biroul de presa al Arhiepiscopiei. Este vorba despre construirea de case
Campania derulata de Arhiepiscopia Craiovei in sprijinul persoanelor afectate de inundatiile din sudul tarii a trecut in cea de-a treia etapa, si cea mai importanta, informeaza biroul de presa al Arhiepiscopiei. Este vorba despre construirea de case pentru sinistrati.

Dupa ce in prima etapa a campaniei au fost acordate ajutoare de urgenta, iar in cea de-a doua s-a trecut la un program mai amplu de asistenta religioasa si sociala, care a urmarit sprijinirea intr-un mod individualizat a acestor persoane, in cea de-a treia campanie a programului, au inceput negocierile in vederea atribuirii unui contract de lucrari pentru construirea de case pentru sinistratii din localitatile Rast si Carna.

Documentatia pentru elaboratea si prezentarea ofertei se poate obtine de la sediul Protoeriei Craiova Sud, strada Matei Basarab, nr.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.