"Situatia in invatamantul universitar este mult mai grava. Atentionez universitatile ca, pana la inceputul noului an universitar, fiecare cadru didactic care isi desfasoara activitatea sa depuna declaratie privind situatia castigurilor realizate din
"Situatia in invatamantul universitar este mult mai grava. Atentionez universitatile ca, pana la inceputul noului an universitar, fiecare cadru didactic care isi desfasoara activitatea sa depuna declaratie privind situatia castigurilor realizate din activitati din banul public in anul 2005 si in anul 2006. Voi emite un ordin in acest sens. Nu se face public. Eu am dreptul sa cunosc ca ministru. Daca nu-mi da, pleaca din invatamant. Este imoral si inacceptabil ca ei sa realizeze venituri din activitati din invatamant care depasesc cel mai elementar bun-simt", a spus ministrul Hardau. "Vreau studentii sa fie alaturi de mine sa-i zdrobim pe cei care cer spaga pentru fiecare nota la examen, pentru orice proiect de diploma, care nu pot sa deschida usa pana nu cer ceva. Trebuie sa-i scoatem din invatamant.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.