Top modelul de origine slovaca, Adriana Sklenarikova-Karembeu va fi muza celui mai mare festival de muzica clasica - desfasurat in capitala slovaca, Bratislava - care va incepe joia viitoare.
Cunoscuta in toata lumea pentru aparitiile pe podiu
Top modelul de origine slovaca, Adriana Sklenarikova-Karembeu va fi muza celui mai mare festival de muzica clasica - desfasurat in capitala slovaca, Bratislava - care va incepe joia viitoare.
Cunoscuta in toata lumea pentru aparitiile pe podium, din cataloagele de lenjerie intima ale unor firme celebre cu renume mondial, Adriana, sotia fotbalistului Christian Karembeu, isi va intrerupe vacanta in Tahiti pentru a onora invitatia organizatorilor de a deschide festivitatea, a anuntat Caroline Drlicka, reprezentant al festivalului "Viva Musica!".
Adriana reprezinta Slovacia insa ea este si incarnarea estetismului si a frumusetii, a explicat oficialul subliniind ca festivalul isi propune ca pe parcursul celor zece zile sa-i atraga pe tineri catre muzica clasica.
Pe langa prezenta frumoasei Adriana, a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume in 2006, de catre cititorii revistei FHM, editia in limba franceza, organizatorii mai au un as in maneca pentru a-i atrage pe tineri catre acest gen de muzica. Au programat spectacole cu muzica de Frédéric Chopin, Mozart, Antonin Dvorak, Jean-Sébastien Bach si Vivaldi, oferite in aer liber de tineri interpreti din Europa, care au sub 30 de ani.
Festivalul va prezenta de asemenea publicului, pentru prima data, opera pentru copii "Robert, le cochon" de Français Mark-Olivier Dupin.
Romanii au avut recent ocazia sa o cunoasca pe frumoasa slovaca. Modelul cu cele mai lungi picioare din lume a fost in Romania pe 21 iunie, pentru a defila pe podium in creatiile I.D. Sarrieri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.