"Cine mai credea in povesti cu Cenusarese, carora li s-a potrivit condurul si asta le-a adus fericirea, a fost dezamagit ca in ziua de azi nici macar basmele nu mai sunt ce au fost"
Cand toata natiunea se pregatea sa mai asiste, dupa evenimentul I
"Cine mai credea in povesti cu Cenusarese, carora li s-a potrivit condurul si asta le-a adus fericirea, a fost dezamagit ca in ziua de azi nici macar basmele nu mai sunt ce au fost"
Cand toata natiunea se pregatea sa mai asiste, dupa evenimentul Irinel Columbeanu-Monica Gabor, la o a doua nunta ca-n povesti, cea dintre Cristina Spatar si italianul Mirko, elanul a fost curmat brusc. Zvonul ca regina R&B-ului nu va mai pasi la altar, cu emotia ca in sfarsit s-a vazut maritata si cu bucuria ca a "impuscat" un barbat ravnit de multe altele ca ea, a inceput sa faca valva in Bucuresti de vreo saptamana. Rumoarea este intretinuta si de faptul ca dumneaei, mireasa mireselor, nu mai raspunde la telefon, iar dumnealui, mirele, se da lovit si face, asa deodata, alergie la presa. Se poate sa fi obosit rau ambii Pentru ca, ce e drept, pana mai ieri, si el, si ea povesteau jurnalistilor, cu lux de amanunte, despre marea ceremonie programata pentru 19 august in Italia, primeau la castel (al lui) echipe de filmare din Romania care sa imortalizeze pe pelicula marea fericire (a ei) si marea bunastare (a lui, care ar fi trebuit sa fie si a ei, dupa nunta!), reportajele se tineau lant, pozele de prima pagina la fel, istoriile despre relatia lor perfecta umpleau revistele mondene si, deodata, clopotele de nunta au incetat sa mai bata! De vina ar fi se pare niste poze publicate de un cotidian care, vorba lumii, s-a indurat de bietul Mirko si a crezut ca n-ar strica sa afle si el cate ceva despre viitoarea sotie. Ceva ce, daca era baiat putintel mai perspicace (nici macar foarte, foarte perspicace nu era necesar sa fie!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.