Lantul de magazine Tina R. estimeaza pentru acest an un avans al cifrei de afaceri de 35%, pana la 4,7 milioane de euro, prin deschiderea de noi magazine si cresterea vanzarilor in locatiile actuale, a declarat pentru Mediafax directorul de marketing
Lantul de magazine Tina R. estimeaza pentru acest an un avans al cifrei de afaceri de 35%, pana la 4,7 milioane de euro, prin deschiderea de noi magazine si cresterea vanzarilor in locatiile actuale, a declarat pentru Mediafax directorul de marketing al companiei, Emanuela Dovletiu. Tina R. detine 15 magazine, peste jumatate fiind amplasate in Capitala. Trei dintre locatii au fost inaugurate in acest an, in cadrul unor centre comerciale din Bucuresti, Brasov si Timisoara. "Pentru perioada 2006 -2007 ne-am propus deschiderea a zece noi magazine", a spus Dovletiu. In acest an compania a realizat investitii pentru modernizarea sistemului informatic si studii calitative si cantitative de marketing, analize de imagine si de brand.
De asemenea, Tina R. a deschis primul birou al departamentului "Stil si Design" din afara tarii, la Hong Kong, urmand ca pana la finele anului sa inaugureze un birou la Istanbul. "In birourile din afara tarii stilistii nostri observa tendintele internationale ale modei, concretizandu-le in propuneri pentru colectiile noastre. De asemenea, prin intermediul lor putem sesiza diferite oportunitati de afaceri, de colaborari cu companiile de profil de pe piete externe", a mai spus Dovletiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.