Publicatia electronica „The Mail On Sunday“ din Marea Britanie a publicat, la sfarsitul lunii iulie, o caricatura ce poate rivaliza cu schitele in care profetul Mahomed a fost satirizat. De data aceasta, dar nu pentru prima data, romanii
Publicatia electronica „The Mail On Sunday“ din Marea Britanie a publicat, la sfarsitul lunii iulie, o caricatura ce poate rivaliza cu schitele in care profetul Mahomed a fost satirizat. De data aceasta, dar nu pentru prima data, romanii sunt personajele caricaturii. Mai grav este ca in textul care insoteste desenul romanii sunt facuti infractori.

O caricatura prezentata de publicatia electronica „The Mail On Sunday“, din Marea Britanerisca sa declanseze un conflict diplomatic intre tara noastra si Regatul Unit. Desenul prezinta doi talhari neaosi, care, noaptea, pe o strada dintr-un cartier londonez, ameninta cu un cutit o femeie bine imbracata. Cei doi o intreaba pe victima daca prefera sa dea banii unor talhari sau asteapta sosirea romanilor si bulgarilor in Marea Britanie, dupa aderarea la Uniunea Europeana.

Un text explicit
De altfel, caricatura prezentata, pe 25 iulie de publicatia electronica din Regatul Unit este precedata si de o explicatie, la fel de acida.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.