a insemnat in acest an o adevarata demonstratie de forta, pentru ca a fost nevoit sa suporte stresul aparitiei pe scena seara de seara, dar si pe cel al prezentarii a doua noi colectii. si, ca sa nu se plictiseasca, a mai semnat si regia defilarilor
a insemnat in acest an o adevarata demonstratie de forta, pentru ca a fost nevoit sa suporte stresul aparitiei pe scena seara de seara, dar si pe cel al prezentarii a doua noi colectii. si, ca sa nu se plictiseasca, a mai semnat si regia defilarilor tinutelor realizate de alti colegi de breasla.
Colectia "for men" Catalin Botezatu, prezentata in deschiderea festivalului, a adus pe podium un show cu influente arabe! Imbracati in lenjerie intima accesorizata cu cristale Svarowsky, manechinii au purtat pe cap voaluri in stilul printilor arabi si au folosit pe post de accesorii sabii si pumnale. Special pentru acest show a urcat pe podium in calitate de dansator-manechin si americanul Andre Mc Nichol, cel care a realizat dansuri si coregrafii pentru staruri precum Madonna, Christina Aguillera sau Ricky Martin, dansul acestuia creand senzatie printre doamne. si invidie printre domni.Cea de-a doua seara a fost deschisa tot de o prezentare marca Catalin Botezatu, designerul prezentandu-si pe podiumul de la Mamaia cea mai noua colectie a sa haute couture. Avand drept tema gothic-rock-ul, Botezatu a demonstrat din nou tuturor ca, prin creatiile sale, moda este ridicata la rang de arta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.