Al patrulea an de Stufstock se vrea unul cu pretentii. Daca pana acum avea misiunea de a sustine campania "Salvati Vama Veche", incepand de anul acesta Stufstock va deveni un festival de muzica destinat tineretii. Timp de trei zile, intre 1 si 3 sept
Al patrulea an de Stufstock se vrea unul cu pretentii. Daca pana acum avea misiunea de a sustine campania "Salvati Vama Veche", incepand de anul acesta Stufstock va deveni un festival de muzica destinat tineretii. Timp de trei zile, intre 1 si 3 septembrie, la Vama Veche vor urca pe scena 45 de trupe si artisti independenti din Romania, Europa si Statele Unite. Accesul se va face pe baza unui bilet de intrare, in valoare de 35 RON, pentru ca se asteapta "oameni care chiar iubesc muzica. Ne dorim sa creasca calitatea evenimentului", a explicat Mircea Toma, presedintele Asociatiei pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural. In premiera, la Stufstock va canta trupa Phoenix.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.