Gruparea Patriciu - Tariceanu - Olteanu este o "adevarata Coloana a cincea" a PSD si PRM, care a actionat si actioneaza pentru discreditarea PNL, sustine fostul presedinte al PNL Valeriu Stoica, intr-o declaratie acordata Mediafax. Acuzatiile vin in
Gruparea Patriciu - Tariceanu - Olteanu este o "adevarata Coloana a cincea" a PSD si PRM, care a actionat si actioneaza pentru discreditarea PNL, sustine fostul presedinte al PNL Valeriu Stoica, intr-o declaratie acordata Mediafax. Acuzatiile vin in contextul in care omul de afaceri Dinu Patriciu a recunoscut zilele trecute ca in campania electorala din 2004 a sponsorizat atat PNL cat si PSD. Coloana a cincea este denumirea generica pentru spioni si sabotori in spatele frontului, in timp de razboi. Fostul lider al PNL a vorbit si despre "metodele de hipnoza colectiva", folosite in partid de catre omul de afaceri liberal, presedintele PNL si presedintele Camerei Deputatilor. "Este momentul ca liberalii sa nu mai fie victima metodelor de hipnoza colectiva pe care aceasta grupare le-a folosit cu succes pana in prezent. Daca PNL nu ii gaseste luciditatea, risca sa aiba soarta PNTCD", a conchis fostul presedinte al PNL.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.