In tara
Vremea va fi instabila, iar innorarile accentuate in cea mai mare parte a tarii. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si conditii de grindina. Cantitatile d
In tara
Vremea va fi instabila, iar innorarile accentuate in cea mai mare parte a tarii. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si conditii de grindina. Cantitatile de apa vor depasi la deal si la munte local 30 l/mp si izolat 50 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 35 de grade, iar cele minime intre 15 si 23 de grade. Indicele de confort termic temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80 local in sud si izolat in centru si est.
La Bucuresti
Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza. Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul noptii, cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 35 de grade, iar cea minima va fi de 20-22 de grade. Indicele de confort termic va atinge si depasi usor pragul critic de 80.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.