Rasturnare de situatie privind reconstructia noului Rast. Subprefectul de Dolj, Nicolae Giurgiteanu, a afirmat, ieri, ca reprezentantii Agentiei Nationale pentru Locuinte incearca sa-i convinga pe sinistratii din Rast sa nu se mute pe noul amplasamen
Rasturnare de situatie privind reconstructia noului Rast. Subprefectul de Dolj, Nicolae Giurgiteanu, a afirmat, ieri, ca reprezentantii Agentiei Nationale pentru Locuinte incearca sa-i convinga pe sinistratii din Rast sa nu se mute pe noul amplasament pe care urmeaza a fi stramutata localitatea.
"Pe teren, la Rast, sunt mai multe comisii de la transporturi, administratie si interne, de la ANL, de la inspectia in constructii si de mai nu stiu unde. Este unul trimis de la Bucuresti, de la ANL, care le spune sinistratilor ca nu e bine sa se mute din vechiul Rast. Am ramas surprins. Inteleg ca au venit sa vada care e stadiul caselor si nu sa-i convinga pe oameni sa ramana in case", a afirmat Giurgiteanu. Primarul din Rast, Iulian Silisteanu, a confirmat spusele subprefectului. "Echipele sunt formate din ingineri constructori care, in loc sa faca expertiza caselor, ii conving pe oameni sa nu plece.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.