Ce job ti se potriveste? Este o intrebare la care fiecare trebuie sa raspunda.
Specialistul american Lawrence K. Jones propune cateva abordari ale carierei celor care doresc sa-si decida cu adevarat drumul in viata. Primul pas este de
Ce job ti se potriveste? Este o intrebare la care fiecare trebuie sa raspunda.
Specialistul american Lawrence K. Jones propune cateva abordari ale carierei celor care doresc sa-si decida cu adevarat drumul in viata. Primul pas este de a face o lista cu toate optiunile posibile, luand in calcul puterea de decizie proprie. Optiunile trebuie prezentate prin evaluarea pregatirii profesionale, a experientei avute intr-un domeniu anume. Pentru a schimba domeniul de activitate, primul pas care trebuie facut este de a discuta cu persoane care lucreaza deja in domeniul respectiv, ca o minima actiune de documentare. Specialistul american amintit, Lawrence K. Jones, crede ca o decizie in privinta carierei trebuie luata tinandu-se seama de absolut toate implicatiile pentru viitor pe care o asemenea alegere le poate presupune. Aceasta poate insemna chiar o lista cu ""avantaje si dezavantaje"". Totul este sa stiti sigur ce fel de job va trebuie si ce anume vi se potriveste. Actionati in conformitate cu noul domeniu ales. Printre avantaje s-ar putea regasi entuziasmul de care ati da dovada la inceput, iar printre dezavantaje, faptul ca veti fi considerat un novice.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.