Calificarea Stelei in turul III preliminar al Ligii Campionilor, dupa un lejer 3-0 in returul cu ND Gorica, a fost eclipsata de un scandal care ar trebui sa nu ramana fara urmari. De data aceasta, in mijlocul incidentelor s-au aflat portughezul Carl

Calificarea Stelei in turul III preliminar al Ligii Campionilor, dupa un lejer 3-0 in returul cu ND Gorica, a fost eclipsata de un scandal care ar trebui sa nu ramana fara urmari. De data aceasta, in mijlocul incidentelor s-au aflat portughezul Carlos si acelasi personaj recalcitrant Mihai Stoica. Pentru a nu pata si mai mult istoria celui mai galonat club din Romania, necivilizatii ar trebui imediat inlaturati din Ghencea!

Concret, in pauza jocului cu slovenii de la Gorica, portughezul Carlos, aflat pe banca de rezerve din cauza unei entorse suferite la incalzire, si-a varsat nervii pe fotoreporterul unui ziar de sport, lovindu-i aparatul de fotografiat cu pumnul si injurandu-l in romaneste. Incidentul s-ar fi terminat aici daca n-ar fi intervenit MM Stoica, om aflat peste tot unde e vorba de scandal. Managerul general al Stelei a venit sa faca ordine in fata bancii tehnice. Potrivit jurnalistilor, MM ar fi folosit un limbaj suburban, dupa care i-ar fi amenintat: „De unde esti tu, de la Gazeta? Cum iti permiti sa vorbesti la per tu cu mine? Baga-mi-as p... in mortii vostri! Ma pis pe voi, ba! Va bat pe toti!“ Asa cum era de asteptat, presa internationala de ieri a tratat pe larg „subiectul Carlos Fernandez“.

Unul dintre cei implicati in incidentul de miercuri seara, fotoreporterul Gazetei, Mihai Stetcu, ne-a declarat ca „Jandarmeria nu ne-a intrebat de sanatate. O facea, in mod sigur, daca noi atingeam pe cineva, dar nu a luat nici o masura cand un fotbalist a dat de pamant cu o camera foto de 5.000 de euro. De fapt, jandarmii aveau misiunea de a nu ne lasa pe stadion cu brichete si sticle de apa, desi afara erau 35 de grade“. Pana ieri, cei doi fotoreporteri agresati fizic si verbal nu hotarasera daca vor depune sau nu plangere la politie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.