""Desteapta-te, rockule!"" si voteaza pe www.radio3net.ro cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie. Cei care au lansat ""Ispita"" se numara si ei printre preferatii internautilor. "
""Desteapta-te, rockule!"" si voteaza pe www.radio3net.ro cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie.

Cei care au lansat ""Ispita"" se numara si ei printre preferatii internautilor. ""Celelalte Cuvinte = muzica buna! Ascultati si celelalte formatii si veti realiza ce instrumentatie de calitate! Nu mai vorbesc de vocea lui Calin!"" ""Rock adevarat"", adauga Adrian. ""Celelalte cuvinte au dat libertate rockului din Romania."" ""Celelalte cuvinte care ar trebui spuse despre formatia Celelalte cuvinte ar fi de prisos. Sunt adevarati baietii"", spune si Razvan Lucinschi. ""E formatia mea preferata din Romania, stiu sa imbine excelent sensibilitate si duritate, ceea ce pentru mine inseamna mult"", completeaza Ad/Hd. Puteti vota pana la 1 decembrie 2006. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.