Grupul bancar francez Société Générale a dat publicitatii joi un profit de 37,9% pentru al doilea trimestru al 2006. Astfel, profitul net al companiei a crescut de la 957 de miliarde de euro pana la 1.320 de miliarde. Pentru prima jumatate a anul
Grupul bancar francez Société Générale a dat publicitatii joi un profit de 37,9% pentru al doilea trimestru al 2006. Astfel, profitul net al companiei a crescut de la 957 de miliarde de euro pana la 1.320 de miliarde. Pentru prima jumatate a anului, profitul net acumulat a fost de 2,791 miliarde de euro, in crestere cu 27,9% fata de cifra de 2,183 de miliarde pentru prima jumatate a 2005.
Veniturile nete ale companiei au crescut cu 25,7% in al doilea semestru al anului. Diviziile de finante si investitii ale grupului au inregistrat cresteri importante in ciuda volatilitatii pietelor de capital. Purtatorii de cuvant ai companiei, citati de BBC, au declarat: "In ciuda semnalelor mixte, mediile financiare si economice au ramas in general favorabile afacerilor grupului. Activitatea economica din Statele Unite si Europa a putut fi robusta".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.