Primaria Capitalei recunoaste ca lucrarile de reabilitare a Podului Grant nu sunt finalizate si precizeaza ca denivelarile de pe firul deschis circulatiei vor fi remediate concomitent cu montarea rosturilor de dilatatie. Practic, asfaltul proaspat tu
Primaria Capitalei recunoaste ca lucrarile de reabilitare a Podului Grant nu sunt finalizate si precizeaza ca denivelarile de pe firul deschis circulatiei vor fi remediate concomitent cu montarea rosturilor de dilatatie. Practic, asfaltul proaspat turnat, de 300 de miliarde de lei vechi (8,4 milioane euro), va fi iar zdrobit cu ciocanele pneumatice. "Impreuna cu constructorii, Directia Transporturi Drumuri si Siguranta Circulatiei din Primaria Capitalei a luat decizia deschiderii provizorii a unuia dintre sensurile de mers de pe Podul Grant, chiar si in conditii neoptime, pentru a decongestiona traficul din zona Subliniem insa faptul ca lucrarile nu sunt incheiate", se precizeaza intr-un comunicat de presa al Primariei Capitalei. Autoritatea locala isi mentine exigentele asupra calitatii si termenelor lucrarilor pe care le-a contractat, cu incadrarea in normativele in vigoare, precizeaza aceeasi sursa.
Soferii bucuresteni se plang ca pe jumatatea podului Grant de pe tronsonul Turda - Crangasi, deschisa circulatiei pe 15 iulie, masinile trepideaza din cauza denivelarilor carosabilului. Prima inchidere pe podul Grant s-a facut, pentru efectuarea lucrarilor, intre 4 iunie si 16 iulie, pe sensul Turda-Crangasi, iar cea de-a doua, pe sensul Crangasi-Turda, incepand din 15, avand ca termen de finalizare a lucrarilor data de 15 septembrie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.