Printre crestinii din Liban circula o butada de un cinism care-ti da fiori si indeamna la reflectie: ""Hezbollah este agentia de turism care trimite oamenii in Paradis,iar Israelul este societatea de transport care asigura deplasarea turistilor"".
Printre crestinii din Liban circula o butada de un cinism care-ti da fiori si indeamna la reflectie: ""Hezbollah este agentia de turism care trimite oamenii in Paradis,iar Israelul este societatea de transport care asigura deplasarea turistilor"". Libanul este tara cea mai putin islamica din lumea araba si cea mai occidentala. Si, totusi, tocmai aici se deruleaza unul dintre cele mai ciudate razboaie din istorie: razboiul dintre un stat si o doctrina religioasa. I-am solicitat pe aceasta tema fierbinte un interviu Excelentei sale dl. Charbel Maroun, consul onorific al Libanului in Romania. Crestinismul - cea mai veche religie
Jurnalul National: Ce fel de tara e Libanul? Mai exact: crestina sau musulmana?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.