Producator, DJ
Varsta: 43 de ani Cunoscutul producator si DJ Fatboy Slim va sustine astazi, la Mamaia, un concert pe plaja ""Ultima Playa"". Recitalurile pe care artistul le sustine pe plaja atrag de obicei sute de mii de spectatori. Anul tr
Producator, DJ
Varsta: 43 de ani Cunoscutul producator si DJ Fatboy Slim va sustine astazi, la Mamaia, un concert pe plaja ""Ultima Playa"". Recitalurile pe care artistul le sustine pe plaja atrag de obicei sute de mii de spectatori. Anul trecut, la Rio de Janeiro, a reusit sa stranga 300.000 oameni. In deschidere vor evolua Vania, Rhadoo si Haute Culture. Norman Cook, numele real al lui Fatboy Slim, amesteca in muzica sa ritmuri house, acid, funk, hip-hop, electro si techno. Printre albumele sale se numara ""Youa€™ve Come A Long Way Baby"" (1998) si ""Halfway Between the Gutter and the Stars"" (2000). Pentru show-ul pe care il va sustine pe plaja din Mamaia, care se anunta a fi cel mai mare concert de pe litoralul romanesc, Jurnalul National il declara pe Fatboy Slim ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.