Despre arta este vorba si la cea de-a patra editie a Festivalului Stufstock de la Vama Veche, care a crescut simtitor: de la 2 zile la 3, de la 0 lei la 35 de RON. Festivalul a depasit pubertatea pentru a se maturiza frumos, continuandu-si adevarata
Despre arta este vorba si la cea de-a patra editie a Festivalului Stufstock de la Vama Veche, care a crescut simtitor: de la 2 zile la 3, de la 0 lei la 35 de RON. Festivalul a depasit pubertatea pentru a se maturiza frumos, continuandu-si adevarata menire, cea de promovare a muzicii de calitate underground.

Pentru prima data, la acest festival va canta si venerabila trupa Phoenix, despre a carei muzica Nicu Covaci declara ca nici la ora aceasta producatorii nu stiu in ce gen sa o incadreze. Aceasta trupa, devenita deja multinationala (ca sa fim in ton cu vremurile), va sustine un recital in a doua zi, sambata, pe Scena Mare de la Marina Park. Scena mica va fi amenajata la „Papa la Soni“.

Concertul rasaritului
Desi in Vama Veche deja este punctat fiecare rasarit cu „Bolero“-ul lui Ravel, difuzat ca un start spre o noua zi de la Terasa Stuf, organizatorii Stufstock s-au gandit ca le-ar sta tare bine invitatilor si publicului sa aiba parte de un Concert de Rasarit, in cea de-a treia zi, duminica dimineata. Concertul va avea loc tot pe plaja de la ora 5.30. In plus, va avea loc - in sfarsit - si un chef de inchidere, un „adio“ la care se ravneste deja de trei ani.

Bratara fermecata
Biletele se vor pune in vanzare in curand in toata tara si costa 35 RON. In plus, tot pentru prima data, se va organiza un transport cu autocare charter pentru publicul care vrea sa vina din Bucuresti la Vama Veche. Costul transportului este estimat la 35-40 de RON. Fiecare va primi cate o bratara, de culori diferite, in functie de statut, respectiv muzicieni, organizatori, presa, sponsori, tehnicieni TVR etc.
Desi pe forumul festivalului, lumea s-a „otarat“ ca s-au bagat restrictii, deja adevaratii vamaioti cauta sa cumpere biletele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.