""Dincolo de orice vama/ Dincolo de DA sau NU/ Dincolo de toata lumea/ FOLK YOU! Pentru ca mai cred in oameni/ Si in mare, si in delfini/ Pentru ca inima mea e o orga de lumini/ Pentru ca e mai bine contra sau doar impotriva/ Doar camasa la catar

""Dincolo de orice vama/ Dincolo de DA sau NU/ Dincolo de toata lumea/ FOLK YOU! Pentru ca mai cred in oameni/ Si in mare, si in delfini/ Pentru ca inima mea e o orga de lumini/ Pentru ca e mai bine contra sau doar impotriva/ Doar camasa la catarg si chitara in deriva.""

Se acorda lui Dinu Olarasu diploma de ""Aviator al folkului national"" pentru melodia ""Sa ma inalt"" si titlul de ""trubadur fruntas"", pentru ca a lucrat peste program ca sa compuna imnul festivalului. Pentru ca ne incapatanam sa mai credem in folk, am revenit la mare sa curatam resturile si gunoaiele muzicale. ""Utilajele"" folosite sunt poezia si spiritul tanar. In fiecare seara de joi, vineri si sambata din luna august, Jurnalul National impreuna cu Radio 3net va asigura aer curat, fara nici un ""decibel"" de poluare. Asadar, cu cat o sa consumati mai mult ""Folk you!"", cu atat sufletul vi se va purifica mai mult.
HRANA SANATOASA. Joi seara, la Palm Beach Mamaia, Dinu Olarasu, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Radu Gheorghe si Maria Magdalena Danaila au inceput sesiunea de salubrizare. Grea misiune! Statiunea Mamaia a devenit locul de pelerinaj al multor suflete manelizate. Folkistii din prima linie au cantat cu si din suflet pentru cativa oameni care au simtit ca trebuie sa serveasca o masa calda si sanatoasa, nu doar fast-food. Instinctul matern a functionat si de aceasta data: mamele si-au adus copiii (si in carucior) la ""Folk you!"", stiind cat de hranitor este.

DEBUT. Maria Magdalena Danaila a fost ""micuta sirena"" din Mamaia


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.